ESOK-hanke 2006-2011

ESOK-banneri

Bannerin tarkoitus ja käyttöohjeet.

Esteetöntä opiskelua ESOK.fi

ESOK on hanke, jonka keskeinen tavoite on korkea-asteen opetuksen ja opiskelun fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen esteettömyyden kehittäminen siten, että jokainen voi ominaisuuksistaan riippumatta opiskella yhdenvertaisesti muiden kanssa.

Oletko kiinnostunut lisäämään ESOK-bannerin kotisivuillesi ja tätä kautta levittämään ja jakamaan ESOKin tarjoamaa esteettömyystietoa?

Bannerin lisääminen on helppoa. Sen kirjoitusasu html-muodossa on tämä:

<a href="http://www.esok.fi/"><img alt="Esteetöntä opiskelua ESOK.fi" src="http://esok.jyu.fi/artikkelit/raportit/bannerit/banneri.png/"></a>

Kopioi tämä koodi ja liitä se html-näkymässä haluamaasi kohtaan kotisivuillasi.

Mikäli haluat, että bannerissa ei ole mukana sinisiä kehyksiä, käytä tätä koodia:

<a href="http://www.esok.fi/"><img alt="Esteetöntä opiskelua ESOK.fi" src="http://esok.jyu.fi/artikkelit/raportit/bannerit/banneri2.png"></a>

Esteetöntä opiskelua ESOK.fi

Kuvaa painamalla käyttäjä ohjautuu osoitteeseen www.esok.fi eli ESOKin etusivulle.

Bannerit ovat kooltaan yleisten standardien mukaiset. Sinireunuksisen koko on 300x121 kuvapistettä. Ilman reunuksia olevan koko on 300x100 kuvapistettä.

Banneri on mukavan näköinen ja sen kuvituksesta vastaa sarjakuvapiirtäjä Kaisa Leka, jonka piirroksia ESOK on aiemminkin käyttänyt materiaaleissaan.

Banneri ei kehoita ostamaan mitään tai liittymään tai kuulumaan mihinkään. Sen ainut tarkoitus on levittää esteettömyystietoa korkeakoulukentällä.

ESOK-banneri sopii korkeakoulujen, opiskelijoiden ainejärjestöjen sekä kaikkien korkeakoulu- sekä esteettömyyskentällä toimivien järjestöjen ja ihmisten sivuille. Tule mukaan levittämään esteettömyystietoa, suotuisaa ilmapiiriä ja hyviä käytäntöjä!

Mikäli käytät ESOKin banneria, voitko ilmoittaa siitä meille antamalla palautetta tästä linkistä. Tämä sen takia, että meitä kiinnostaa missä kaikkialla ESOK-banneriin voi törmätä, kiitos!